Affiliate marketing ialah salah satu daripada sistem pemasaran digital pada masa kini. Seorang affiliate marketer (anda) akan mendapat komisen berdasarkan kepada setiap jualan yang berjaya. Affiliate marketing ini lebih mudah daripada model pemasaran bisnes online yang lain. Mengapa ianya lebih mudah? Kerana anda hanya perlu memasarkan laman web Kembara Mahsyar ini melalui link khas (affiliate link) yang telah disediakan khas untuk anda.

Anda hanya perlu memasarkan/berkongsi link affiliate anda di mana-mana platform media sosial seperti Facebook, Instagram, WhatsApp, Telegram, Blog dan yang seumpama dengannya.  Setiap pelanggan yang masuk ke laman web Kembara Mahsyar dengan link affiliate anda, jika terdapat pembelian maka anda akan dapat komisennya. Mudah bukan?

Jadi, anda hanya perlu mempunyai link affiliate khusus untuk anda, kemudian kongsikan dan buat orang tertarik untuk masuk/klik link tersebut. Jangan risau, segala bahan promosi akan kami sediakan. Jangan tunggu lagi, jana pendapatan tambahan sekarang dengan #MAHSYARSQUAD!

 

Bagaimana Konsep Affiliate

Apa Yang Anda Akan Dapat Jika Sertai Kami?

Cara Untuk Mendaftar Affiliate

Buka laman web KembaraMahsyar.com/affiliate. Pergi pada tab Affiliate > Daftar Affiliate

Masukkan segala maklumat yang diperlukan dalam borang pendaftaran

Setelah selesai pendaftaran, anda boleh log masuk ke dalam akaun anda

Ini ialah paparan dashboard affiliate akaun anda. Untuk mendapatkan link khas affiliate anda, pergi ke tab Affiliate URLs > Referral URL

Kongsikan link khas affiliate anda di platform media sosial

Setelah Selesai Mendaftar Sebagai Affiliate #MAHSYARSQUAD, Anda Perlu Masuk Ke 2 Telegram Khas Ini.

Grup Khas #MAHSYARSQUAD. Semua makluman semasa dan perbincangan akan berlaku di sini.

(Klik pada gambar untuk terus masuk ke dalam Telegram Khas)

Channel Khas #PROMOSIMAHSYAR. Semua bahan-bahan promosi akan diletakkan di sini.

(Klik pada gambar untuk terus masuk ke dalam Telegram Khas)

Berminat Untuk Mendaftar Sebagai #MAHSYARSQUAD Dan Menjadi Sebahagian Daripada keluarga Kami? Tekan link Di Bawah Ini Sekarang!