Pembayaran

Sila isikan maklumat di dalam borang berikut untuk membuat pembayaran. Pengeposan produk akan mengambil masa selama 3 hingga 7 hari bekerja.

Terima Kasih

Pengeposan Box of Mahsyar akan dibuat dalam masa 2 hingga 5 hari bekerja.

Your Products

Product
Quantity
Price
Box Of Mahsyar1
+
RM70.00

Billing details

Malaysia

Your order

Product Subtotal
Box Of Mahsyar  × 1 RM70.00
Subtotal RM70.00
Shipping Enter your address to view shipping options.
Total RM70.00
  • Pay securely with toyyibPay.

Box Of Mahsyar
Eksklusif

(9 Dalam 1)

Kembara Mahyar (Buku 1)
Kembara Mahsyar (Buku 2)
Kad Talqin
Kad Wasiat
Penanda Buku
Peta Kembara
Poskad Quotes
Kalendar Meja

APA KATA PEMBACA

5/5
Masya Allah, sangat tersentuh. Setiap destinasi memang mengerikan, akan tetapi ia sedarkan saya bahawa dunia ini adalah kosong tapi akhirat itu adalah sangat-sangat bermakna. Banyak pengetahuan yang saya dapat di dalam buku Kembara Mahsyar. Sebelum ini saya tak tahu apa itu Telaga Al-Kauthar, akan tetapi sesudah membaca buku Kembara Mahsyar saya baru. Sangat indah di Syurga, membuatkan saya rasa semangat nak kejarkan akhirat. Alhamdulillah.
TUAN NOR AFRINA
Kuantan
5/5
Sebenarnya dah lama nak dapatkan buku ni, tapi disebabkan faktor location, saya hold dulu pembelian. Terima kasih sebab keluarkan buku Kembara Mahsyar ni, dapatlah kami pembaca luar Malaysia access bahan bacaan yang sangat bermanfaat. Saya dah start baca dah, i don't think i can stop anytime soon.
ANIS ASILAH
Bloomington IL, USA
5/5
Alhamdulillah, best sangat! Takut, sedih dan terharu, semua ada. Terima kasih jual buku ni pada saya. Sekarang dah nak masuk 2nd round asyik repeat baca. Sangat berbaloi! Nanti nak pinjamkan pada kawan-kawan pulak buku tu.
Iziana
Pulau Pinang

Kembara Mahsyar © 2020 All rights reserved.
Reconnect Life & Nur El Hikmah Group